Organisatie – Contact

Adverteren / Sponsoring
Zonder adverteerders en sponsors geen Culemborg Blues. Wilt u ons ondersteunen; we hebben verschillende sponsorpakketten Meer informatie vindt u op de sponsorpagina Nog vragen of onduidelijkheden, geef aan hoe u te bereiken bent via het contact formulier ( kies als onderwerp: Acquisitie ) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bands /  Programmering
Heb je interesse om op Culemborg Blues te spelen?
Stuur je bio via het contact formulier ( kies als onderwerp: Programmering ). Een linkje naar bijvoorbeeld Youtube is handig. Stuur je liever een demo, dat kan. Het postadres staat onder aan deze pagina. Het is wel zo dat we veel meer aanbiedingen krijgen dan het aantal plaatsen die we te verdelen hebben…. Door de vele aanvragen die wij ontvangen kunnen we niet iedereen beantwoorden.

Colofon
Samenstelling van het bestuur fotoverantwoording en meer vindt je op de colofonpagina

Festivalmarkt
Op de markt, dicht bij het hoofdpodium, is een festivalmarkt. We zoeken standhouders die van 12.00 uur ’s middags tot 22.00 uur in de avond hun handel willen verkopen. Heb je interesse? Neem contact op via het contact formulier, ( kies als onderwerp: Festivalmarkt). Meer informatie vindt u hier.

Persaccreditatie
Een persaanvraag kun je indienen via het contactformulier aan de rechter zijde van deze pagina. Aanvragen dienen minimaal 10 werkdagen voor het festival binnen te zijn. We ontvangen jaarlijks veel verzoeken en daarom wordt er een selectie gemaakt. Het indienen betekent daarom ook niet dat je automatisch een perskaart\posbandje ontvangt.

Vrijwilligers (m/v)
We kunnen niet zonder! Wil je helpen om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een nog groter succes te maken, geef je dan op via het contact formulier.
Een aantal van de huidige bestuursleden heeft aangegeven te willen stoppen na de 25e editie van Culemborg Blues in 2018. We zoeken mensen die nu al mee willen draaien als volledig bestuurslid, zodat niet alle kennis verloren gaat. Komt er geen vervanging dan stopt Culemborg Blues na 2018. Daarnaast willen we voor de jubileum editie in 2018 extra uitpakken en dan is het prettig al een groter bestuur te hebben.
Meer informatie vindt je op de vrijwilligerspagina

DISCLAIMER
Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt frequent bewerkt en gecontroleerd op onjuistheden. Alle op deze website genoemde gegevens zijn onder voorbehoud van typefouten en/of eventuele programmawijzigingen.

Postadres:
Thijsselaan 114
4102 LC Culemborg

Contact formulier

Naam: ( verplicht )

E-mail adres: (verplicht )

Telefoonnumer:

Onderwerp:

Bericht: