King King (SCO)

King King (SCO)
Mainstage, zaterdag 25 augustus, 21.30 – 22.30 uur.

Je kunt wel constateren dat King King op het moment de wind mee heeft. De beste blues-rock band van de wereld, (Blues Rock Review). De band die de blueswereld in vuur en vlam zet ( Classic Rock), om maar een paar recensies aan te halen. Daarnaast werden weer een aantal blues awards binnen gesleept en openden ze optredens voor Thunder en John Mayal.

En de grootste gebeurtenis van 2017 was misschien toch wel de release van het album ‘Exile & Grace”. Dit 4e album bevat een aantal nummers met opvallend scherpe teksten over onze mooie blauwe planeet die langzaam in een slagveld aan het veranderen is. Dit in een blues-rock jas met het nodige vuurwerk.

De band heeft echter weinig tijd om stil te staan bij de loftuitingen van het afgelopen jaar. Een uitgebreide club-tour door de UK en Duitsland, een zomer vol festivals en in september weer een UK tour als support voor Europe staan voor 2018 op het programma. We zijn dan ook blij dat ze weer in Culemborg spelen.

Ter illustratie; na Culemborg Blues hebben ze nog geen 12 uur om naar Liverpool te vliegen, ze spelen namelijk zondag 26 aug 10.30 (GMT) op het Great Britisch Rhythm & Blues Festival in Colne.
.
Line-Up:
Alan Nimmo (Guitar, Vocals)
Wayne Proctor (Drums)
Lindsay Coulson (Bass)
Jonny Dyke ( Keyboard)

https://www.kingking.co.uk/

Comments are closed.