Copperhead County

 • Varkensmarktpodium

  Zaterdag 27 augustus, 21.00 – 22.00 uur.

  Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.

  Met 6 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands.

  Met een internationale platendeal op zak, zouden zij in najaar 2020 en voorjaar 2021 Europa onveilig maken met een uitgebreide tour. Dit om te vieren dat hun debuut album “Brothers” in September 2020 in heel Europa is uitgebracht. Helaas gooide covid-19 roet in het eten.

  September 2022 staat voor een nieuw begin. Een nieuw album, een nieuwe tour, een nieuwe set. Copperhead County sluit hiermee de corona periode af en kijkt vooruit naar een positieve toekomst!

  Het album “Homebound” komt September 2022 uit en daar hoort uiteraard een dikke tour bij. Deze tour gaat de band 2 jaar lang door heel Europa brengen.

  Line-Up:
  Corvin Keurhorst– Lead Vocals, Guitar
  Robert van Voorden – Lead Guitar
  Jordy Duitscher – Organ
  Alex Stolwijk – Drums
  Johan van Dijk – Bass, Backing vocals
  Marja Boender – Backing Vocals

Video 1

Video 2