Earl Jackson & the CC Jerome Allstars (UK/NL)

 • Varkensmarktpodium

  Zaterdag 27 augustus, 16.30 – 17.30 uur.

  Earl Jackson (UK) werd in 1964 in Lambeth London geboren uit Jamaicaanse ouders en is als kind sterk beïnvloed door gospel muziek. Hij begon al op vijfjarige leeftijd met gitaarspelen. Veel van zijn charisma en stage presence heeft hij in zijn jonge jaren ontwikkeld tijdens de optredens voor duizenden mensen bij grote gospel events.

  Midden jaren ’80 werd Earl uitgenodigd om lid te worden van een rock ‘n’ roll-band en de rest is geschiedenis. Earl is inmiddels een bekende figuur in het internationale rock ‘n’ roll en jive circuit.

  Jackson verscheen op BBC radio en tv, onder andere tijdens de Jonathon Ross show. Dit optreden werd alom geprezen als een groot succes. Earl Jackson doet naast zijn rhythm ’n blues shows ook Chuck Berry tribute shows.

  De Nederlandse gitaarvirtuoos CC Jerome tourt al jaren door de internationale rhythm ’n blues en rock ’n roll wereld en heeft een flinke naam opgebouwd. Voor deze rhythm ’n blues revue heeft Jerome een echte allstar band samengesteld, inclusief spetterende blazerssectie.

  Line-Up:
  Earl Jackson – Vocals, Guitar
  Jerome van Gasteren – Guitar
  Roland Bakker – Piano, Hammond B3
  Jan Vermeulen – Bass
  Sander Elderkamp – Drums
  Mikkel v.d. Meulen – Sax
  Micsha van Dalsen – Harmonica

Video 1

Video 2