Five Dollar Shake

 • Tollensteghepodium

  Zaterdag 24 augustus, 21.00 – 23.00 uur.

  God damn, that is a pretty fucking good shake. Geleid door de soulvolle stem van Lucinda Legaspi brengt Five Dollar Shake een krachtige mix van rock, soul en blues. Hun opzwepende liveshows staan garant voor bakken vol energie en empowerment.

  In de gitaarriffs van Anne Kruiter en extravagante toetsensolo’s van Bas van der Starre voel je de liefde voor vintage sounds. Jelmer de Haas (drums) en Marja Silvertant (bas) zorgen met hun laidback grooves voor orde in alle consternatie.
  Het viertal begeleidt de cherry on top: vocalist Lucinda Legaspi. Met teksten zo goed als haar stem laat Legaspi je binnen en voel je wat hedendaagse blues kan zijn. Rauw, eerlijk en swingend in je smoel.

  Hoogtepunten uit het korte bestaan van de band zijn verschillende headliner gigs in hun thuisstad Utrecht en support shows voor Southern Avenue en Fantastic Negrito. In 2023 is de band te vinden op o.a. de Zwarte Cross en Culemborg Blues terwijl ze werken aan hun eerste full length album ‘Bigger Heart’. Onlangs verscheen hun nieuwste single ‘Cuz I Love You’.

  Line-Up:
  Lucinda Legaspi – Vocals
  Anne Kruiter – Guitar
  Bas van der Starre – Keys
  Jelmer de Haas – Drums
  Marja Silvertant – Bass

Video 1

Video 2

Ook in het programma