Mattanja Joy Bradley & Rolf Verbaant

 • Poortwachterpodium

  Zaterdag 24 augustus, 15.00 – 17.00 uur.

  Van 2005 tot 2016 was Mattanja de drijvende kracht achter de Tilburgse band ‘Bradley’s Circus’ waarmee ze vijf albums uitbracht en heel het land afreisde van kleine cluboptredens tot festivals zoals de Zwarte Cross en Culemborg Blues (2012). Ze traden op in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en toerde vier maal door Amerika waar ze twee van hun studio albums opnamen.

  In 2012 nam Mattanja deel aan het eerste seizoen van “De Beste Singer-Songwriter van Nederland” waarmee ze de finale behaalde en landelijke naamsbekendheid verwierf. Zo werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en kreeg de Dutch Blues Award in de categorie best vocalist. In 2014 was ze te zien in het zesde seizoen van “De Beste Zangers van Nederland” In 2019 stapte ze 4 maanden in de schoenen van June Carter om de clubtour van de Johnny Cash Tribute band, Def Americans te ondersteunen.

  Mattanja speelt samen met Rolf Verbaant. De kans dat je Rolf al een keer hebt zien of horen spelen is groot. Hij nam platen op met en speelt/speelde in de bands van Guus Meeuwis, Bertolf, Bouke, Tangarine, Judy Blank, Démira, Mercy John en Kiki Schippers. Daarnaast werd hij gevraagd om in te vallen in de bands van onder andere Danny Vera, Douwe Bob, Vanvelsen, en JW Roy.

  Line-Up:
  Mattanja Joy Bradley – Vocals, Guitar
  Rolf Verbaant – Lead Guitar

Video 1

Video 2