No Smoke

 • Café de Mart

  Zaterdag 24 augustus, binnenpodium, 17.00 – 19.00 uur.

  No Smoke is een vierkoppige groep uit Amsterdam. De groep brengt haar eigen muzikale repertoire, dat merendeels bestaat uit bluesrock met pop- en country-invloeden.

  Frontman Kevin Chapman is geboren in Plymouth (UK) en opgegroeid in Duitsland, Cyprus en Libië. Op zijn 15e speelde hij op zijn eerste grote podium en is sindsdien on the road. Kevin was in de jaren 80 en 90 succesvol met de Engelse band Old Tennis Shoes

  Rei Satoshi is een componiste, arrangeur en ambidextreus gitarist geboren in Kobe in Japan. Zij speelt zowel links als rechtshandig en staat ieder optreden garant voor fenomenaal vuurwerk op haar gitaren.

  Franklin Majid is geboren in Bandung Indonesië. Met de legendarische Nederlandse band de Tee Set uit Delft had Franklin 24 hits vanaf 1967 tot 1990. Wereldhits zelfs met gouden platen in o.a. Zuid Afrika en Nieuw Zeeland.

  Johnny Contini is geboren in Amsterdam maar heeft zijn wortels ook in Italië en Oregon. Van oorsprong zanger\gitarist maar is later overgestapt naar de drums. In 1985 leerde hij het clave concept en diverse ritme patronen van Stephany Chapman (New York) en later Ricardo Abreu (Cuba; Los Papines

  In juni 2022 heeft de band het Album No Smoke No Mirrors uitgebracht, met een 10-tal knallende eigen nummers. De naam van het album komt uit de wereld van de illusionisten. Alles wat je ziet is “echt“, geen trucjes met rook en spiegels.

  Line-Up:
  Kevin Chapman – Zang, Gitaar
  Rei Satoshi – Gitaar, Chorus
  Franklin Majid – Bass, Chorus
  Johnny Contini – Drums, Chorus

Video 1

Video 2