The Struck Up

 • Poortwachterpodium

  Zaterdag 24 augustus, 19.30 – 21.30 uur.

  Een optreden van The Struck Up is alsof je een slingerende route van de oost- naar de westkust in Amerika volgt. Een route waarbij je geen muziekzaal of café overslaat welteverstaan. Bijna alle traditionele muziekstijlen komen voorbij tijdens een optreden.

  Het ene moment waan je je nog in de broeiende en warme Mississippi Delta van de jaren 30. Om je bij het volgende nummer mee te laten slepen naar de jaren 60 aan de oostkust. Back to the future, zou je denken, maar niets daarvan, back to the roots is het motto van deze ervaren formatie. Rootsstijlen als Blues, Jazz, Jump blues, Rockabilly en Country zijn te vinden op de setlist van The Struck Up.

  Op de setlist vind je een combinatie van eigen nummers en traditionals. Deze laatste worden niet nagespeeld, maar de band vertolkt deze in zijn eigen stijl. Kenmerkend is dat elk nummer een geheel eigen sfeer heeft. The Struck Up bestaat uit de vier Culemborgers: Jeroen van Hees, Ronald Verbeek, Frank Visser en John van der Meer.

  Een optreden van The Struck Up is een reis, een mooie reis. Een reis die je een goede (muziek)vriend aanbeveelt…

  De band is druk met de opname van het eerste album. Maar voor wie nieuwsgierig is, er zijn inmiddels vier singles te beluisteren via Spotify en andere streamingsdiensten.

  Line-up
  Jeroen van Hees – Gitaar, Zang
  Frank Visser – Bas
  John van der Meer – Drums
  Ronald Verbeek – Toetsen

Video 1

Video 2