Trouble No More

 • Tollensthegepodium

  Zaterdag 27 augustus, 18.00 – 20.00 uur.

  Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia.
  Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast vanuit een strakke groove.

  Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje.

  Het 30-jarig jubileum van de band wordt gemarkeerd door de EP ‘Trouble No More’ (2020), een gevarieerd album met vijf zalige nummers. Trouble No More laat zien vernieuwend te zijn en hun eigen geluid te behouden.

  Trouble No More moet je gezien hebben.

  Line-Up:
  Onno Blok – Gitaar, Zang
  Ton Beukelman – Hammond
  Job Groot – Sax, Zang
  Paul van Berkel – Drums, Zang
  Arie Schilling- Bass, Zang

Video 1

Video 2