Busted Feet

Busted Feet
Kattenstraat podium, 19.30 – 21.30 uur.

Vernoemd naar een nummer van Arthur Lee, is de Blues-cover band Busted Feet opgericht te Vlissingen in 2012. Net zoals het origineel van Arthur Lee is Busted Feet altijd puur, intens, lekker smerig, maar toch swingend als een malle. Busted Feet weet de beste blues, rock ’n’ roll, en zelfs soul en funk aan elkaar te smeden tot één stomend optreden vol regelrechte klassiekers en onverwachte knallers.

Busted Feet speelt nummers van o.a. Cream, The Free, Howlin’ Wolf, Humble Pie, CCR, Robin Trower, CSNY, Mountain, MC5, Jimi Hendrix, Johny Winter en nog vele anderen.

Hun voorliefde voor rammelende rootsy blues, rauwe jaren ’70 riffs, oude evergreens maar ook modernere blues steken ze niet onder stoelen of banken. Zolang het maar ‘down and dirty’ is… Busted Feet probeert niet de platgetreden wegen te bewandelen zoals zovele coverbands doen, maar juist met dat éne, lang vergeten, maar ooh-zo-lekkere nummer waar je net niet aan dacht uit de hoek te komen. Om je vervolgens daarmee uit je sokken te blazen.

In januari stond Busted Feet al op de Culemborg BluesNight, om te openen voor Laurence Jones (UK),dat beviel zo goed dat ze nu afsluiten op het Kattenstraat Podium.

Line-up:
Jaap van Boven ( Guitar, Vocals )
Vincent van Boven ( Guitars )
Casper van Hanegem ( Drums )
Koen van Soelen ( Bass, Vocals)

www.bustedfeet.nl

Comments are closed.