Culemborg Blues Night 2018: The Kings Rhythm Crew (Jon Amor, Matt Taylor, KOTW) en de Leif de Leeuw Band

Zaterdag 27 januari 2018 vindt voor de 13e keer de Culemborg Blues Night plaats in het Event Center Culemborg. Te gast zijn de heren van The Kings Rhythm Crew Ft. Jon Amor & Matt Taylor en de Leif de Leeuw Band

De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm, besloten om naast hun thuisbasis “King Of The World”, een project op te zetten om te kunnen spelen met vrienden en helden uit de bluesscene.

 

 

 

Terug naar de muzikale roots. De eerste line-up in het concept ”The King’s Rhythm Crew ft. Jon Amor and Matt Taylor” mag er dan ook zijn. Zanger/gitarist Jon Amor kreeg bekendheid in de jaren ‘90 met zijn band The Hoax. Matt Taylor is een veelzijdig gitarist en songwriter die als begeleider van oneindig veel artiesten zoals Long John Baldry, Jamie Cullum en Robert Cray de wereld over is gegaan.

 

 

 

“Vette ruige roots muziek met drie leadzangers, 2 top gitaristen, een scheurende Hammond, veel backing vocals en vooral veel liefde voor (blues)muziek.

 

Leif de Leeuw, gitarist en oprichter van de Leif de Leeuw band, won al op jonge leeftijd tot twee keer toe de Sena Young Talent Guitar Award en werd hij in 2016 door de lezers van het blad ‘De Gitarist’ uitgeroepen tot beste blues(rock) gitarist van de Benelux. Voor 2017 is hij twee maal genomineerd; als ‘Beste Gitarist Benelux’ én ‘Beste Blues(rock)/country/folk gitarist’ Eind oktober kwam het goed ontvangen album “Until Better Times” uit, waarmee nu de internationale podia bestormd wordt.

 

 

 

 

De 13e Culemborg Blues Night vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018 in het Event Center Culemborg. De deuren openen om 20.00 uur.

Kaarten zijn te koop via deze LINK

Een kaartje kost €12.50 ( excl. servicekosten) in de voorverkoop en indien nog beschikbaar,  €15.00 aan de deur

Comments are closed.