Blues Night

Update 25-1-2018

Helaas hebben we zojuist het bericht binnen gekregen dat Jon Amor ziek is en voorlopig alle optredens heeft afgezegd. Jon zal vervangen worden door Sean Webster (UK).

Meer info over Sean op   zijn website

We wensen Jon beterschap en hopen hem een andere keer in Culemborg te mogen ontvangen.De Blues Night vindt plaats op zaterdag 27 januari 2018 in het Event Center Culemborg aan de Beesdseweg 1A te Culemborg. Aanvang 20.30 uur, deuren open 20.00 uur.

De avond begint met een besloten deel, alleen toegankelijk voor “de vrienden van Culemborg Blues” en een klein aantal genodigden. ( tijden volgen nog )

Vrienden krijgen nog een mail van Miss Moneypenny met info over de kaarten!

De avond wordt geopend door de Leif de Leeuw Band.
Leif de Leeuw, gitarist en oprichter van de Leif de Leeuw band, won al op jonge leeftijd tot twee keer toe de Sena Young Talent Guitar Award en werd hij in 2016 door de lezers van het blad ‘De Gitarist’ uitgeroepen tot beste blues(rock) gitarist van de Benelux.

Voor 2017 is hij twee maal genomineerd; als ‘Beste Gitarist Benelux’ én ‘Beste Blues(rock)/country/folk gitarist’

Eind oktober kwam het goed ontvangen album “Until Better Times” uit, waarmee nu de internationale podia bestormd wordt.

 

De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm, besloten om naast hun thuisbasis “King Of The World”, een project op te zetten om te kunnen spelen met vrienden en helden uit de bluesscene.

Terug naar de muzikale roots. De eerste line-up in het concept ”The King’s Rhythm Crew ft. Jon Amor and Matt Taylor” mag er dan ook zijn. Zanger/gitarist Jon Amor kreeg bekendheid in de jaren ‘90 met zijn band The Hoax. Matt Taylor is een veelzijdig gitarist en songwriter die als begeleider van oneindig veel artiesten zoals Long John Baldry, Jamie Cullum en Robert Cray de wereld over is gegaan.

“Vette ruige roots muziek met drie leadzangers, 2 top gitaristen, een scheurende Hammond, veel backing vocals en vooral veel liefde voor (blues)muziek.