The Devon Allman Project ft Duane Betts (USA)

The Devon Allman Project ft Duane Betts (USA)
Mainstage, Zaterdag 25 augustus, 23.00 – 00.30 uur.

Devon Allman (1972) groeide op bij zijn moeder en luisterde als 5-jarige naar The Beatles en Kiss. Later kwamen daar The Rolling Stones, Santana en uiteraard The Allman Brothers bij. Zijn vader ontmoette hij pas op 15-jarige leeftijd. Mede daardoor heeft hij in de muziek vanaf het begin zijn eigen weg gezocht. Devon richtte Honeytribe (1999) en Royal Southern Brotherhood (2011) op gevolgd door een aantal solo projecten.

In 2017 verloor Devon binnen 5 maanden zijn beide ouders. Hij cancelde alle optredens om te rouwen en tijd te maken voor zijn gezin en familie. Tijd voor bezinning, om nieuwe nummers te schrijven maar ook tijd om oude plannen af te stoffen en eindelijk eens om te zetten in daden. Een daarvan is te gaan spelen met Duane Betts, die hij in 1989 voor het eerst ontmoette en waarmee hij sindsdien bevriend is.

Op 8 dec 2017, de dag dat Gregg Allman 70 zou zijn geworden, startte in het iconische Fillmore, te San Francisco de wereldtournee van The Devon Allman Project Ft. Duane Betts. Daarbij wordt op 25 augustus ook Culemborg aangedaan. Noteer het alvast in uw agenda.

Line-Up:
Devon Allman (Guitar, Vocals)
Duane Betts (Guitar, Vocals)
Jackson Stokes (Guitar, Backing vocals)
Justin Corgan (Bass)
John Lum (Drums)
R. Scott Bryan (Multi Instrumentalist, Backing vocals)
Nicolas David (Keys, Backing vocals)
John Stachela Jr (Guitar)

http://www.devonallmanproject.com

Comments are closed.