Extra kaarten “Klaver plays Clapton” op 25 juni

Zoals het er nu naar uitziet kan het optreden “John F Klaver plays Clapton” op 25 juni,  veilig, met inachtneming van de 1.5 meter regels, plaats vinden.

Iedereen die al een kaartje heeft voor “John F Klaver plays Clapton” heeft een berichtje van de Gelderlandfabriek gehad.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum en wil je, je kaart inleveren?; neem dan contact op met de Gelderlandfabriek via publiciteit@degelderlandfabriek.nl

Op het moment zijn er weer enkele kaarten beschikbaar, via de website van de Gelderlandfabriek.
Agenda Gelderlandfabriek

We hopen iedereen op 25 juni in goede gezondheid te mogen begroeten om samen te genieten van de muziek van Cream en Eric Clapton.

John F Klaver is geen onbekende in de blueswereld. In 2011 en 2013 wint hij de Dutch Blues Challenge en de Dutch Blues Foundation kent hem in 2015 de award voor Beste gitarist toe.

De John F. Klaver Band heeft op diverse grote festivals gespeeld, zoals Moulin Blues, Ribs n Blues, IBC Memphis en EBC Berlijn, maar ook als support act voor Dana Fuchs, Johnny Winter en Matt Schofield.

Nu, na het uitbrengen van een aantal albums en het spelen op diverse grote festivals met de John F. Klaver Band, presenteert John het project ‘Klaver Plays Clapton’ als een eerbetoon aan één van zijn muzikale jeugdhelden.

Ondersteund door een 7-koppige band speelt John het repertoire van Slowhand beginnend bij Cream tot aan nu. De hits, klassiekers, maar ook de wat minder bekendere werken van Clapton zullen de revue passeren.