Rusty Roots (BE)

Rusty Roots (BE)
Fiberstage, 20.30 – 21.30 uur.

Rusty Roots is een vierkoppige band die niet in één muzikaal genre geduwd kan worden! Maar als je de jongens toch wilt labelen, kan je ze best omschrijven als één van Belgisch hardst werkende live bands.

Dit jaar hebben ze hun vierde full album uitgebracht, opgenomen in het huis van de moeder van Mario ‘ Triggerfinger ‘ Goossens. De drum-meester zelf zat achter de beslissende knoppen en dankzij hem bereikte de band ongekende nieuwe horizonten. Met invloeden uit alle hoeken van de jaren zeventig, hebben ze een nieuwe rauwe sound gecreëerd. Denk stevige riff’s, beukende drums, pure rauwe zang. De pers en ingewijden durven nu al te spreken van het beste rock ‘n’ roots album van het jaar! En niet alleen Mario Goossens is fan, zelfs Coldplay publiceerde de single op hun website.

Dus wie dacht het allemaal gehoord te hebben, heeft zich schromelijk vergist! Love it or hate it, Rusty Roots zal altijd anders en onverwacht zijn. Vier muzikanten die alles geven voor hun muziek , zowel op als naast het podium! Artiesten die elkaar tot het uiterste drijven om u en zichzelf te vermaken.

Maar bovenal is Rusty Roots een live band, die je minstens eens in je leven moet gezien hebben!

Line-up:
Jan Bass ( Guitar, Vocals )
Nico “Tutt” Vanhove ( Drums )
Bird Stevens ( Bass )
Bob Smerts: (Guitar )

http://www.rustyroots.com

Comments are closed.