Stef Paglia Trio (BE)

Stef Paglia Trio (BE)
Varkensmarktpodium, zaterdag 24 augustus, 18.00 – 19.00 uur.

Stef Paglia nam voor het eerst op 12-jarige leeftijd een gitaar ter hand en liet deze nooit meer los. Zijn vader liet hem kennis maken met de blues met als gevolg dat de blues microben ook bij hem toesloegen.

Hij is vooral bekend van The BluesBones (Winnaar van Belgian Blues Challenge 2016, 2de bij European Blues Challenge) waar hij mee in binnen- en buitenland optreedt. Zo stond hij o.a. op Blues Peer, Swing Wespelaar, en Culemborg Blues. Hij heeft al een paar keer het podium mogen delen met internationale toppers o.a. Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel en Danny Bryant

In 2016 vroeg Sean Webster hem om een functie in zijn band in te vullen.
Naast dit alles is hij druk bezig om aan zijn eigen weg te timmeren. Samen met zijn muzikanten Joel Purkess (Can) op drums en Geert Schurmans op bas brengt hij een brede mix van eigen werk en covers.

Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen blues stijl te creëren. Verwacht maar een stevig potje groovy bluesrock!!

Rootstime.be schrijft:“Stef Paglia heeft in het verleden al bewezen dat hij uit het juiste hout gesneden is om een grootse gitarist te worden zowel in de blues- als in de rockscene en het zingen gaat hem ook heel goed af. Hier gaan we zeker en vast nog veel van horen.”

Line-Up:
Stef Paglia – Guitar, Vocals
Joel Purkess – Drums
Geert Schurmans – Drums

https://www.stefpaglia.com/

Comments are closed.