Team Sofie

Bij Team Sofie innoveren we het werk van IT’ers zodat zij zich primair kunnen focussen op het leveren van waarde voor de organisatie. We hebben visie op het inzetten van technologie en innovatie om vergaande automatisering te realiseren. Wij willen met markt-leidende platformen meer bereiken en de IT waardestromen innoveren en optimaliseren. De digitale transformatie eist van IT-teams om steeds sneller te leveren. Om dit te realiseren is het van belang om (innovatieve) technologieën (Low-code, Workflow, RPA/API, AI) in te zetten om de IT-professionals te ontlasten van niet-primaire werkzaamheden.

 

Bij Team Sofie willen we impact maken op dat wat er echt toe doet voor jouw organisatie. Investeren in IT-Innovatie zorgt voor een positieve impact op thema’s als: Continue Compliance, Marktpositie, Kostenbeheersing, Medewerkerstevredenheid. Door automatisering toe te passen binnen de IT-voortbrengingsketen stellen we onze klanten in staat om efficiënter om te gaan met capaciteit. IT’ers kunnen meer tijd besteden aan development en innovatie.

 

Wij begrijpen en verbinden de wereld van de IT-professionals en de IT-leiders. Vooral als het gaat om het innoveren van IT. Van professional tot professional. No nonsens. Geen gedoe. Wij zetten de ambities van onze opdrachtgevers en hun IT-teams altijd op #1. Wij werken met professionals die vakbekwaamheid dragen als eigenschap. Professionals die goed zijn in wat ze doen en creëren daarmee plezier en resultaat in samenwerking.

 

Website: Team Sofie

Contact formulier