The Dead Alley Drivers

The Dead Alley Drivers
Café de Mart, vrijdag 24 augustus, 24.00 – 01.30 uur.

The Dead Alley Drivers bestaat sinds begin 2018 is een groep van ervaren (professionele) muzikanten uit de regio de Betuwe en speelt een mix van stylen met invloeden van o.a. The Allmond Brothers, Procol Harum, Gov’t Mule, Steely Dan, Jimy Hendrix, Jeff Beck en Traffic.

The Dead Alley Drivers staan garant voor een energiek en verrassend optreden waarbij zij veelal de wat onbekendere covers spelen. De nummers worden vol passie en dynamiek gespeeld waarbij het publiek meegezogen wordt in het enthousiasme van de band.

The Dead Alley Drivers bestaan uit:

Franco Giacoia, de Italiaanse meestergitarist, is al ruim 35 jaar beroepsmuzikant en muziekproducent met een (internationale-) discografie bestaande uit vele a-4tjes. Speelde in de gehele wereld in grote stadions voor 50.000 en meer mensen, speelde met Santana, James Brown, Temptations en leden van Weather Report etc etc. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor vele (Italiaanse) TV-muziek en speelde hij in grote TV-shows in Italie. Sinds een jaar woonachting in Nederland en klaar om onze vaderlandse podia onveilig te maken met zijn werkelijk fenomenale gitaarwerk. Subtiel, energiek, virtuoos maar vooral met een ongelofelijke muzikaliteit.

Tenny Tahamata. Al vele jaren een van de meest gevraagde en genomineerde (Blues/rock) (professionele) bassisten van het land. Speelde vele jaren met Rob Orlemans en Julian Sas en is momenteel bassist bij de John F. Klaverband. Tenny wordt geroemd om zijn veelzijdigheid en houdt een band perfecte bij elkaar.

Bertine van Malsen. Deze Tielse “zangeres met ballen” is een ervaren rot in het vak en een echt podiumbeest. Powerfull, veelzijdig en met veel soul. Zong in Clash of the Coverbands finalist “Shizl” en verbaasd iedere keer met haar eigen invulling van de nummers.

Remco de Boer. Speelt al vele tientallen jaren in verschillende (rock-)bands en is regelmatig te zien als invaller bij andere (jam-) bands terwijl hij ook meerdere CD’s als sessiedrummer heeft ingespeeld.

Ronald Verbeek (Culemborg) op Hammond en keyboards. Ronald speelt al vele jaren in pop en rockbands, momenteel speelt hij tevens in Fuego Madera. Ronalds werk wordt alom geprezen door het warme en muzikale tapijt dat hij met zijn Hammond legt.

Line-up:

Franco Giacoia, (Guitar)
Tenny Tahamata (Bass)
Bertine van Malsen (Vocals)
Remco de Boer (Drums)
Ronald Verbeek (Hammond, Keyboards)

https://www.facebook.com/thedeadalleydrivers/

Comments are closed.