The Tightropes

The Tightropes
Tollenstraat podium, 18.00 – 20.00 uur.

The Tightropes zijn opgericht in 2012 en racen sindsdien als een ronkende machine door de Nederlandse muziekwereld. Na 250 verpletterende shows is duidelijk dat The Tightropes niet meer weg te denken zijn uit de scene. Ook Culemborg werd daarbij niet overgeslagen. In 2013 speelden ze op het festival en in 2014 traden ze op tijdens de Culemborg Blues Night.

Van jazz tot harde bluesrock en van klassiek tot punk, uit alle genres halen de muzikanten wel iets. Dikke funky blues/rock ’n roll vinden ze zelf. Wil je echt ervaren hoe ze klinken dan zul je gewoon naar een live show moeten komen. Gelukkig zijn die er genoeg.

De band heeft een koers ingezet waarin ze zich nauwelijks laten beïnvloeden door de publieke opinie.” Met onze eigen, rauwe muziek showen we de mensen wat we kunnen. Dat is wat we willen. Of het nu voor tien man is of voor duizend. Wij geven altijd alles.”

“Deze mannen weten hoe ze denderende drums, stuwende bassen en jankende gitaren moeten mixen tot een eigen geluid, dat even nostalgisch als eigentijds klinkt.” – Eurosonic 2013/2014/2015

2015 is een bewogen jaar geweest voor de mannen. Met veel nieuwe muziek op zak, dat in 2016 het levenslicht zal zien, is de koers naar boven weer ingezet.

Line-up:
Marco Boers ( Guitar, Vocals)
Alan Luring ( Drums)
Dennis Hemstra ( Bass )

http://www.thetightropes.com/

Comments are closed.