The TWO (CH)

The TWO (CH)
Varkensmarkt, zaterdag 25 augustus, 18.00 – 19.00 uur.

Het is de onuitblusbare liefde voor de Blues die dit duo, met hun gitaren in de hand, over de wereld laat trekken. De een, geboren op Mauritius in de Indische Oceaan en de ander in Zwitserland, laten samen zien dat muziek een universele taal is die alle grenzen overstijgt.

De Creoolse blues van blauwe lagunes van Mauritius wordt gemengd met de troebele wateren van de Mississippi delta. Met oprechte, aangrijpende, soms wilde, soms zoete teksten nodigen ze uit voor een reis naar de roots van de Blues. Authentieke dagelijkse verhalen van moderne ontberingen, vreugde en hoop.

Als winnaars van de Zwitserse Blues Challenge in 2014, mochten ze naar de Europese en de Internationale Blues Challenge, waar ze ook het Amerikaanse publiek wisten te betoveren en de halve finale bereikten.

Dit alles resulteerde in meer dan 130 optredens in 2015, onder andere op het Zagreb International Blues Festival (Kroatië), het Blue Balls Festival (Zwitserland), en het Den Bla° Festival (Denemarken). Maar het meest bijzondere was toch wel de uitnodiging voor het legendarische Montreux Jazz Festival.

Het motto “On the road again, where the music takes us…’ bracht ze in 2016 naar Culemborg Blues. Op veler verzoek zijn ze terug!

Line-up:
Yannick Nannette ( Guitar, Vocals )
Thierry Jaccard ( Guitar, Vocals )

http://the-two.ch/

Comments are closed.