Vyrex Solutions

De trotse sponsor en ict-partner van Culemborg Blues.

Wat wij doen?

Wij bouwen hele slimme, snelle, mooie websites! Voor wie we dat doen? Dat doen we voor zoveel mogelijk ondernemers in het MKB. Wij verzorgen uw project van A tot Z. We verzorgen alle zaken omtrent uw website of webshop zoals hosting, techniek, seo, updates, beveiliging en uiteraard het ontwerp.

Wij zijn supertrots dat wij voor Culemborg Blues de website onderhouden, updaten en af en toe in een nieuw jasje kunnen steken. Welke web bureau kan er nu zeggen dat zij sponsor zijn van het coolste evenement van het jaar!

Wat wij nog meer doen..

Vyrex Solutions biedt daarnaast bedrijfssoftware in de cloud aan. Dit voor kleinere en grotere ondernemingen, onze software bedient een breed bereik aan bedrijfstakken en ondersteunt meerdere bedrijfsprocessen. Cloudbased software voor bijvoorbeeld uw administratie, verkoopactiviteiten, projectmanagement, HRM, voorraadbeheer, inkoop, klantmanagement. Wij bieden de klant onze kant en klare ERP, CRM of FIS oplossing aan en kunnen het pakket desgewenst aanpassen aan de wensen van uw organisatie.

Wilt u meer weten? Of kunnen wij voor u misschien iets betekenen op het gebied van software voor uw onderneming? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Meer info op de website:  Vyrex Solutions

Vyrex Solutions

Contact formulier