Festivalmarkt

Festivalmarkt

Op de festivaldag willen we de binnenstad nog gezelliger maken door op de Markt, vlakbij het hoofdpodium waar de meeste bands zullen optreden, een festivalmarkt te organiseren.

We zoeken standhouders die tegen een kleine vergoeding van 12.00 uur tot 22.00 uur hun handel willen verkopen. Het maakt niet uit wat je in de aanbieding hebt: hoeden, riemen, petjes, t-shirts, leren jassen, CD’s, gitaren, drumstokken, plectrum’s… enz.  Wat ons betreft kan het niet gek genoeg zijn.

Alles mag behalve verkoop van drank (alcohol en non-alcohol) en etenswaren.

De verkoop van drank en etenswaren op de horecapleinen is in handen van onze Horeca-partner.

Aanmelden voor onze Culemborg Blues markt, kan via versturing van het formulier dat onder aan deze pagina staat. De kostprijs voor één kraam is € 60,-.

Een standplaats op de markt wordt eerst beoordeeld op hetgeen er verkocht wordt. Dit om te voorkomen dat er teveel van dezelfde artikelen worden verkocht en om een gevarieerd assortiment aan te bieden. Wat uiteraard ook prettig is voor de standhouders!

Na beoordeling wordt er contact met u opgenomen en kunt u bij deelname een vooruitbetaling doen van € 60,–. Er vindt geen restitutie plaats.

Bij de huur van een kraam is een 220V aansluiting in de prijs inbegrepen. Opbouw markt tussen 10.00 -11.30 uur. De Culemborg Blues Markt duurt van 12.00 tot en met 22.00 uur.

LET OP: Inschrijven kan tot twee weken voor Culemborg Blues!

Zijn er nog vragen; een kort berichtje via het contactformulier met naam, mailadres en eventueel telefoonnummer is voldoende. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download hier het: Aanmeldformulier festivalmarkt Culemborg Blues 2024

Culemborg Blues 2024

Contact formulier