Organisatie

Organisatie en Contact

Adverteren / Sponsoring
Zonder adverteerders en sponsors geen Culemborg Blues. Wilt u ons ondersteunen; we hebben verschillende sponsorpakketten Meer informatie vindt u op de sponsorpagina Nog vragen of onduidelijkheden, geef aan hoe u te bereiken bent via het contact formulier ( kies als onderwerp: Sponsoring ) en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bands /  Programmering
Heb je interesse om op Culemborg Blues te spelen?
Stuur je bio via het contact formulier ( kies als onderwerp: Programmering ). Een linkje naar bijvoorbeeld Youtube is handig. Stuur je liever een demo, dat kan. Het postadres staat onder aan deze pagina. Het is wel zo dat we veel meer aanbiedingen krijgen dan het aantal plaatsen die we te verdelen hebben…. Door de vele aanvragen die wij ontvangen kunnen we niet iedereen beantwoorden. De programmering voor 2024 is zo goed als rond. Aanmelden heeft weinig zin meer. Het beste tijdstip om je aan te melden voor Culemborg Blues 2025 is in okt-nov 2024. 

Colofon
Samenstelling van het bestuur en fotoverantwoording en meer vindt je op de colofonpagina

Festivalmarkt
Op de markt, dicht bij het hoofdpodium, is een festivalmarkt. We zoeken standhouders die van 12.00 uur ’s middags tot 22.00 uur in de avond hun handel willen verkopen. Heb je interesse? Neem contact op via het contact formulier, ( kies als onderwerp: Festivalmarkt). Meer informatie vindt u hier.

Persaccreditatie
Een persaanvraag kun je indienen via het contactformulier aan de rechter zijde van deze pagina. Aanvragen dienen minimaal 10 werkdagen voor het festival binnen te zijn. We ontvangen jaarlijks veel verzoeken en daarom wordt er een selectie gemaakt. Het indienen betekent daarom ook niet dat je automatisch een perskaart\posbandje ontvangt.

Vrijwilligers (m/v)
We kunnen niet zonder! Wil je helpen om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een nog groter succes te maken, geef je dan op via het contact formulier.
Meer informatie vindt je op de vrijwilligerspagina

Duurzaamheid.
Het bestuur van Culemborg Blues bekijkt ieder jaar wat er te verbeteren is. Ook op het gebied van het milieu worden er ieder jaar verbeteringen doorgevoerd. In het verleden gebeurden dat vooral op de achtergrond, maar omdat bezoekers er naar vragen; een paar voorbeelden:

 • Reizen
  • Bij het boeken van buitenlandse bands wordt gekeken of ze al in Nederland zijn en of het optreden te combineren is met andere festivals om zo het aantal gereisde kilometers te beperken. Artiesten uit de USA worden niet voor een optreden naar Culemborg gevlogen.
 • Energie
  • De aggregaten zijn van de laatste generatie en voorzien van de modernste technieken en filters om de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum te beperken. De tijd van kwalmende generatoren ligt ver achter ons
  • De aggregaten gebruiken HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) diesel. HVO is een 2e generatie bio diesel en voldoet aan de hoogste NEN normen.
  • Er wordt voor zover het kan gebruik gemaakt van LED lampen
 • Papier
   • Posters en boekjes zijn gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Daarnaast zijn we gestopt met het verspreiden van blokkenschema’s op papier. Ze staan nu op de website van Culemborg Blues. Een persoonlijk blokkenschema is samen te stellen via de website van Clashfinder.

  https://clashfinder.com/m/culemborgblues/

 • Bekers
  • In 2023 draaien we proef met het “Cup voor Cup” systeem. Bezoekers betalen een recylingsbijdrage voor de eerste beker. Lever je aan de bar een beker in, krijg je een nieuwe. Meer info op de nieuwspagina

DISCLAIMER
Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en wordt frequent bewerkt en gecontroleerd op onjuistheden. Alle op deze website genoemde gegevens zijn onder voorbehoud van typefouten en/of eventuele programmawijzigingen.

Postadres:
Postbus 471
4100 AL Culemborg

Privacy Verklaring

Culemborg Blues 2024

Contact formulier