Fijne kerstdagen maar vooral een gezond 2021!!

Wat een ongelofelijk jaar is 2020 geworden ;-(

Wij kunnen denk ik allemaal wel zeggen dat we er flink “de Blues” van hebben. Dit jaar zag er vorig jaar nog uit als een top jaar met heel veel mooie evenementen, toffe concerten, gezelligheid en vooral…boordevol Blues! (Maar dan bedoeld in de positieve zin van het woord) Helaas werd het allemaal anders en moesten ook wij vertellen dat onze 27e editie niet door kon (mocht) gaan.

En wat is het toch een vreemd jaar geworden voor ons als organisatie. Een hele stille en rustige zomer, geen voorbereidingen voor ons festival, geen piekmomenten in de aanloop naar de 4e zaterdag van augustus toe. Dat was echt heel vreemd om na 26 jaar van maart tot en met eind augustus niet bezig te hoeven zijn met de voorbereidingen van wat weer een super editie had moeten worden van ons festival. Wij hadden weer een top line-up voor jullie in petto (nog niet alle namen hadden wij vrij gegeven). Bij leven en welzijn zullen alle bands die dit jaar zouden komen optreden er in 2021 ook bij zijn! Dat zou natuurlijk super zijn!

Wij hebben dit jaar nog wel 2 kleine lichtpuntjes gezien middels de 2 coronaconcerten die wij hebben mogen organiseren en die ook helemaal top waren! Laten we maar snel vooruit kijken naar een nieuw jaar! Het is momenteel nog erg onzeker allemaal of we in 2021 wel ons festival mogen organiseren voor jullie maar we gaan gewoon starten en vol goede moed op naar de 4e zaterdag van augustus en dat is volgend jaar 28 augustus!

Namens het bestuur en alle vrijwilligers wensen wij een ieder hele fijne kerstdagen en een ontzettend mooi, muzikaler, veel beter maar vooral een gezond 2021!!

John van Empel
voorzitter
Stichting Culemborg Blues