Live-stream Harlem Lake ( Dave Warmerdam Band)

De Dave Warmerdam Band heeft een nieuwe naam. Om dit onder de aandacht te brengen, is er op 27 februari een optreden dat via een livestream te volgen is. Tijdens dit concert presenteert de band nieuwe nummers en voor deze speciale gelegenheid is de band uitgebreid met blazers, percussie, gitaar én achtergrondzangeressen!

Harlem lake speelde in 2019 een indrukwekkende set op de Varkensmarkt. Dé reden om ze voor 2020 een plek op het hoofdpodium aan te bieden. Door CoVid-19 werd het de alternatieve Culemborg Blues in een uitverkochte Gelderlandfabriek. Aangezien de vooruitzichten voor het komende festivalseizoen twijfelachtig zijn, is dit misschien een van de weinige kansen om deze geweldige band in de speciale bezetting aan het werk te zien!

Met uw ticket support u niet alleen de band; omdat de corona crisis de evenementenindustrie zo hard raakt, heeft de band besloten om een deel van de opbrengst aan Culemborg Blues te doneren!

 

HARLEM LAKE (voorheen Dave Warmerdam Band)
Datum: zaterdag 27 februari.
Aanvang: 20:30

Tickets: €15,– ( incl €1.50 servickosten )
Koop hier uw tickets
Van de opbrengst van ieder ticket dat via www.culemborgblues.nl wordt besteld, gaat € 5,– naar Culemborg Blues.

Wij zijn ontzettend blij dat de band ons betrekt bij dit initiatief om in deze tijd toch een mooi concert te organiseren.
Niets helpt ons zo goed door deze tijd dan een prachtig live concert!

Laat de band weten wat jullie vinden van de nieuwe bandnaam
#harlemlakelive