Programma Culemborg Blues 2019 Compleet

Stichting Culemborg Blues heeft de laatste 8 namen vrijgegeven van de bands die spelen op de 26e editie van Culemborg Blues.

Op het Tollenstraatpodium spelen MOJO Hand, Copperhead County en Raw Medicine. Op het Poortwachterpodium Skinny Tom en Handsome Johnny. Binnen bij café de Mart speelt Big Ritch and the Blacksmith Company, achter in de zaal bij Grandcafé De Luifel speelt Blue Moray en binnen bij Brasserie het Kasteeltje spelen Sieben&VanBommel.

Eerder werden al de namen bekend gemaakt voor het Varkensmarktpodium: Kids In The Blues, Black Cat Biscuit (BE), Hollands Blauw, Dave Warmerdam Band, Stef Paglia Trio (BE) en Kat Riggins & Blues Revival (USA/NL).

Op het hoofdpodium spelen: Flavium, The Cards, Gary Moore Tribute Band, The Juke Joints, Sean Webster Band (UK/NL), The Dynamite Blues Band en Kirk Fletcher (USA)
Culemborg Blues vindt plaats op zaterdag 24 augustus in het centrum van Culemborg. Vanaf 12.00 uur is de bluesmarkt open en vanaf 14.00 uur begint het muzikale programma op het hoofdpodium. Dit podium staat op de Markt aan de voet van het stadhuis.

Behalve “The Night Before The Day After”, waarbij in een aantal horecagelegenheden op vrijdag 23 augustus een aantal bands optreden om alvast op te warmen voor Culemborg Blues, is er op zondagmiddag voor het eerst een “The Morning After The Night Before” optreden. Details volgen binnenkort