van Dillen

Bouwbedrijf Van Dillen is een familiebedrijf sinds 1724. Gespecialiseerd in innovatieve & duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij aandacht voor bewoners en gebruikers en het nastreven van topkwaliteit voorop staat.

Vakmanschap sinds de oorsprong. De jarenlange kennis en ervaring van ons familiebedrijf leidt tot de succesvolle realisatie van het gehele project – van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. Daarbij passen wij energiezuinige en onderhoudsvriendelijke materialen toe, deels vervaardigd in de eigen timmerfabriek. In het renovatie lab werken wij continu aan innovatieve oplossingen die voldoen aan nieuwe wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

De bewoner en gebruiker staan in elk project centraal door prettige en duidelijke communicatie en het creëren van tijdelijke faciliteiten tijdens een renovatie. We hebben oog voor de natuur en het milieu. Zo is verbouwen of slopen bij elk project een bewuste keuze. Hierdoor zijn we in staat om de levensduur van vastgoed te verlengen. Daarbij garanderen we een onderhoudsfase van 30 jaar. Wij maken door middel van onderhoudsscenario’s de verwachte kwaliteit en kosten voor het onderhoud over 30 jaar inzichtelijk. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het aanpakken van sociale problemen zoals eenzaamheid en het toepassen van nieuwe oplossingen voor de leegstand van kantoren. Ook ondersteunen we diverse goede doelen door het leveren van bouwmateriaal en onderhoudswerkzaamheden. Zoals de voedselbank en het kinderdorp.

Met een breed aanbod van opleiding en training zorgen we voor talentontwikkeling van jonge professionals in de bouw. Resulterend in goed opgeleide en ervaren medewerkers en partners. Dit alles zorgt sinds 1724 voor duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers.

Meer informatie op de website: http://www.cvandillen.nl/

Culemborg Blues 2024

Contact formulier