Blues @ the Factory ‘On Tour’

 • Poortwachterpodium

  Zaterdag 24 augustus, 15.00 – 17.00 uur.

  Het concept van de succesvolle maandelijkse Bluessessies in de Gelderlandfabriek, Blues @ The Factory, komt naar Culemborg Blues.

  De huisband bestaande uit Harm van Essen (gitaar), bekend van zijn band La Ratte, Paolo de Stigter (drums) van o.a. Little Hat en bassist en organisator Walter Willhelm, zal tijdens een ongeveer twee uur durende show diverse gasten begeleiden.

  Verwacht een optreden zoals die nergens anders te zien zal zijn met de spontaniteit van een sessie en de kwaliteit van gerenommeerde bekende en minder bekende muzikanten.

  Sinds september 2022 vind elke vierde donderdag van de maand Blues @ the Factory plaats in De Gelderlandfabriek in Culemborg. Deze goedbezochte avonden staan garant voor hoge kwaliteit blues en bijzondere (soms spontane) samenwerkingen.

  Enkele namen die er al te zien en horen waren: Roel Spanjers, Boy Vielvoye, Richard van Bergen, Thomas Toussaint, Little Steve en Marlon Pichel.
  Maar ook tourende internationale gasten waren geregeld te gast zoals: Greg Izor, Nathan James, Chris Corcoran, Little Victor, Kenan Ozdemir, Doghouse Sam en Shakedown Tim.

  Line-Up:
  Harm van Essen – Gitaar
  Paolo de Stigter – Drums
  Walter Willhelm – Bass

Video 1

Video 2