MCN

MCN
MCN is in 1990 opgericht door Jan Verbaast en richtte zich de eerste instantie vooral op staalconstructie en kraanbouw. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een fullservice wtb- en lasbedrijf. In 2017 heeft zijn dochter Jeannette het bedrijf overgenomen.

We zorgen ervoor dat onze klanten dag en nacht op een oplossing kunnen rekenen, in alle voorkomende industriële wtb- en lasgerelateerde projecten. Wij voeren onze werkzaamheden uit als aangenomen project en op regiebasis. Ons bedrijf is VCA**-gecertificeerd.

MCN heeft 20 vaste medewerkers en leent gemiddeld 5 a 10 medewerkers in. Onze teams van vakkundige Nederlandse mensen zorgen er voor dat uw project perfect wordt opgeleverd.

MCN richt zich op het ontzorgen van de klant door het vakkundig uitvoeren van complete montage- en lasprojecten binnen de industriële stof- en dampafzuiging, industriële en retail koel- en koudetechniek, wtb-montages, constructiewerk en (gecertificeerd) leidingwerk/piping binnen de voedselverwerkende tot chemische industrie, zowel dikwandig als dunwandig in staal en rvs.
We voeren onze projecten voornamelijk uit binnen Nederland, zo nu  en dan Duitsland en België en voor sommige klanten verder in Europa en wereldwijd.

Ter ondersteuning van de buitendienst en voor afzonderlijke projecten beschikken we in Culemborg over een compleet uitgeruste metaalbewerkingswerkplaats van ca. 500m2 met 3,2t bovenloopkraan.

MCN onderhoudt duurzame relaties met een groot scala aan opdrachtgevers binnen jouw vakgebied. Een functie binnen MCN biedt je de mogelijkheid om afwisselend werk te doen bij diverse opdrachtgevers en om samen met ons jouw loopbaan vorm te geven.

Vacatures
MCN vindt persoonlijke groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Samen met jou zoeken we naar de beste mogelijkheden in diverse omgevingen waar je je goed voelt en kunt uitblinken in je vak. Opleidingen en cursussen horen hier vanzelfsprekend bij.

Je komt na gebleken geschiktheid bij MCN in vaste dienst. Je beloning past bij je ervaring en werkzaamheden die je verricht. Daarom bieden we je een arbeidscontract met de zekerheid van een goed salaris en zorgen wij er uiteraard voor dat alle randvoorwaarden in orde zijn.

Acquisitie door bureaus is niet nodig, MCN zoekt en vindt graag zelf de nieuwe collega’s.

Meer informatie op de website: https://www.mcn.nl

Contact formulier