Robbert Duijf Band

 • Varkensmarktpodium

  Zaterdag 24 augustus, 19.30 – 20.30 uur.

  Robbert brengt zijn muziek puur, oprecht en vol passie. Zijn stem is rauw en vol overgave. Door vanuit zijn hart te zingen en te spelen, maakt hij een diepe verbinding met zijn publiek. In zijn shows als soloartiest, duo of met zijn band, vertelt hij verhalen met een boodschap. Samen zingen, lachen, klappen en ook een traan wegvegen, muziek die verbindt en je goed laat voelen. Juist in deze tijd is dit enorm belangrijk!

  Robberts oudste zoon Rubin (15!) speelt op contrabas. Hij is een talentvolle jonge muzikant die een groot hart heeft voor de blues. Met een vernieuwde kijk op de blues, geeft hij een frisse energie. Robin Zalm, met veel ervaring als drummer bij Volumia, Henk Westbroek, de Herman Brood Band en nog vele andere bands is een veelzijdige drummer met een heerlijke groove. Quote van Robin: “Later als ik de 50 ben gepasseerd, ga ik spelen in een Bluesband!” Daar heeft hij zich aan gehouden…

  Zijn muziek is een mix van Gospel en Delta Blues met een snufje Brits-Amerikaanse folk geïnspireerd door Charley Patton, Skip James, Willie Dixon, Blind Willy Johnson, Dave Van Ronk, John Lee Hooker en Michael de Jong.

  Winnaar Dutch Blues Challenge 2019 en 2023.
  Semifinalist International Blues Challenge 2020
  Best Dutch Blues cd 2023 (Dutch Blues Awards)
  Winnaar European Blues Challenge 2024 Braga Portugal

  “Muziek vanuit het hart als heler en verbinder”

  Line-Up:
  Robbert Duijf – Vocals, Guitars
  Rubin Duijf – Double Bass, Backing vocals
  Robin Zalm – Drums, Percussion, Backing vocals

Video 1

Video 2